Populära bilträffar i Sverige

Popular car shows in SwedenFör den som älskar bilar och vill åka på bilträffar runt om i landet, eller kanske rent av ordna en bilsemester där man gör en roadtrip till de olika träffarna, så är Sverige helt rätt land. Här bokstavligt talat kryllar det av bilträffar och ett stort intresse för fordon. Läs mer om detta på Tjoloholm Classic Motor. Ända från den femte maj fram till 29 september är det minst en bilträff nästan varje dag. Många dagar är det flera träffar och då gäller det att man tar den som är närmast om man gör en roadtrip. Det kan bli bökigt att hinna resa mellan dem alla och man kan därför undra vilka som är de mest populära bilträffarna i Sverige. Totalt kommer 293 bilträffar att gå av stapeln under sommaren 2016.

American Car Show 2016 är en bilträff som går av stapeln 16 juli. Det är en bilträff som har fokus på amerikanska bilar och det är ju just denna typ av bil som det faktiskt kryllar mest av på bilträffarna i dag. Detta sker i Norrtälje och lockar människor från hela världen för att se de fantastiska bilarna.

Street Rod National arrangeras i Sandviken och lockar ut människor på gatorna, bland annat genom att utlova en fantastisk cruising och många snygga bilar. Under denna bilträff brukar dessutom vädret vara på rätt sida.

Cruising Göteborg är ett stort evenemang som engagerar en stor del av Göteborg. Här samlas människor från hela världen för att ta del av riktigt fantastiska bilar. Man är både på plats för att åka runt i bilarna och visa upp dem, men även för att beundra bilarna på avstånd.

Bilträffar är någonting som har blivit mycket socialt och därför engagerar de även den som vanligtvis inte har något motorintresse. Alla kan beundra en mycket vacker bil en sommardag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *